Ett ordögonblick, gråta frihet och Peter LeMarc fotografier till dig?

Först ett ordögonblick.
det börjar synas nu
att vi levt en del.
jag ser det när vi pratar,
vi vågar falla mer.
(Så skrev jag i min bok mod – och nu lite reklam – klicka HÄR om du vill veta mer om mod eller några av mina andra böcker)

Sen bakåt.
När jag var 18 år trodde jag ”att en riktig man” inte fick eller skulle gråta. Bit ihop, bit ihop. Bära ett ansikte av granit. Men så hörde jag Peter LeMarc sjunga ”Gråt!” och det räddade mitt liv. Förra veckan pratade jag om detta i P4 Värmland och i P4 Hela Sverige. Du kan lyssna och läsa om du klickar HÄR. Och jag kan gråta nu. I alla fall ibland. Och det är frihet.

Nu tre fotografier och lite reklam. ”För nu finns tre unika och högklassiga fotografierna av Jan Nordström från Peter LeMarcs första offentliga konsert på sju år att köpa.” – Jag har valt ut tre av Jans foton som berörde mig starkt. Jan och jag har signerat samtliga, säger Peter LeMarc.

1.innan - Peter LeMarc live 1 mars 2013

1. innan – Peter LeMarc live den 1 mars 2013 – Fotograf: Jan Nordström © 2013 – Fotografi 1 av 3. – Jag har valt ut tre av Jans foton som berörde mig starkt. Jan och jag har signerat samtliga, säger Peter LeMarc. Varje fotografi säljs i en exklusiv numrerad och begränsad upplaga av 150 ex av varje motiv. Storlek 50 x 70 cm. Pris 600 kr inklusive moms och frakt. Fotografiet skickas till dig tillsammans med en faktura. Maila din beställning till: info@jannordstrom.com (Fotografierna är av allra högsta kvalitet och printade av ProCenter i Stockholm.) Vill du veta mer klicka HÄR.

2. inom - Peter LeMarc live 1 mars 2013 - Fotograf Jan Nordström © 2013

2. inom – Peter LeMarc live den 1 mars 2013 – Fotograf: Jan Nordström © 2013 – Fotografi 2 av 3. – Jag har valt ut tre av Jans foton som berörde mig starkt. Jan och jag har signerat samtliga, säger Peter LeMarc. Varje fotografi säljs i en exklusiv numrerad och begränsad upplaga av 150 ex av varje motiv. Storlek 50 x 70 cm. Pris 600 kr inklusive moms och frakt. Fotografiet skickas till dig tillsammans med en faktura. Maila din beställning till: info@jannordstrom.com (Fotografierna är av allra högsta kvalitet och printade av ProCenter i Stockholm.) Vill du veta mer klicka HÄR.

3. hel ur det här - Peter LeMarc live 2013 - Fotograf Jan Nordström © 2013

3. hel ur det här – Peter LeMarc live den 1 mars 2013 – Fotograf: Jan Nordström © 2013 – 
Fotografi 3 av 3. – Jag har valt ut tre av Jans foton som berörde mig starkt. Jan och jag har signerat samtliga, säger Peter LeMarc. Varje fotografi säljs i en exklusiv numrerad och begränsad upplaga av 150 ex av varje motiv. Storlek 50 x 70 cm. Pris 600 kr inklusive moms och frakt. Fotografiet skickas till dig tillsammans med en faktura. Maila din beställning till: info@jannordstrom.com (Fotografierna är av allra högsta kvalitet och printade av ProCenter i Stockholm.) Vill du veta mer klicka HÄR.

Sen. Känn. Se. Lyssna – Peter LeMarc från detta framträdandet i Radiohuset i Stockholm den 1 mars 2013. Klicka HÄR. 

Sist. Var rädd om dig. Välkommen tillbaka. Med värme / Jan

2 kommentarer på “Ett ordögonblick, gråta frihet och Peter LeMarc fotografier till dig?
  1. Anonym skriver:

    Underbara bilder och underbara ord ni är så vackra Peter och du. Tyvärr är jag arbetssökande men har inte gett upp hoppet och ska då köpa bilder av dig. Var rädda om er världen behöver sådana människor som ni – kramar.

  2. Elisabet skriver:

    Var rädda om er! <3