TV-reportaget om min BOKresePLATS i SVT

”Vad kan jag göra med den jag är …” Här kan du se TV-reportaget om min BOKresePLATS som sändes i SVT:s kulturprogram ”Sverige!”, lördagen den 14 mars, 2015. Kåre Perssons reportage börjar ca 30 sekunder in i programmet och jag kommer in efter ca 2 minuter. Klicka på länken här under fotografiet för att se inslaget.
sverige_bokreseplats150314
Jan Nordström – Foto ur reportaget som sändes i SVT:s kulturprogram Sverige!, avsnitt 9, den 14 mars 2015. KLICKA HÄR FÖR ATT SE INSLAGET PÅ SVT PLAY (Reportage börjar efter ca 30 sekunder och jag jag kommer in efter ca 2 min). Detta är tredje gången som programmet Sverige! gör ett reportage om mina berättelser. Första gången var 2007, när min bok ”Glöd” gavs ut. Sedan var det i samband med arbetet med min bok ”Tillsammansheten, 2011 och så nu. Vill du läsa lite mer om BOKresePLATS och vilka de 37 böckerna var som jag la där osv, kan du göra det HÄR. BOKresePLATS var en fortsättning av en något obehagligt som inträffade på mitt galleri under sommaren 2014. En händelse som ledde till 37 Kärleksbrev. Om du klickar på bilden här under, kan du läsa ett reportage om detta och breven, som publicerades i Östran (Östra Småland/Nyheterna) i juli 2014. Var rädda om varandra. Med värme och glädje / Jan
KarleksbrevenOstran